Puzzle z fotky – Firmení dárek, který určitě neskončí v koši

Pokud hledáte luxusní, jedinečný a zároveň užitečný firemní dárek, který zaručeně upoutá pozornost nebo se stane nejlepším dárkem vůbec, řešení je více než jednoduché - Personalizované puzzle z fotky

Řekněme si na rovinu, že v každé firmě je ten jeden člověk, který stojí za firemními dárky na konci roku, a kterému již tato činnost přijde trochu stresující a chce se jí co nejdříve zbavit, nebo vyhnout. Co takhle změnit to a a udělat z hledání koncoročních dárků zábavu pro darujícího i pro obdarovaného?

Nyní si můžete vytvořit nejlepší koncoroční dárek v několika jednoduchých krocích. Puzzle z fotky mohou být totiž skvělou reprezentací vašeho vztahu se zaměstnanci nebo klienty.

Každý bude z vašeho nápadu na dárek určitě nadšený. Takže již žádné zažité firemní dárky, jen pár jednoduchých kroků a stanete se nejoblíbenějším dárkovým guru ve vaší firmě. Foto puzzle mohou vyřešit vaši dárkovou dilemu na několik let dopředu.

Staré pořekadlo říká, že obrázek poví více než tisíc slov. Správný výběr fotografií může připomenout speciální zážitek nebo milník v historii vaší firmy, případně může sloužit jako foto připomínka. Kromě toho se může stát vtipnou tradicí nebo soutěží o nalezení nejlepší nebo nejvtipnější fotografie v rámci budování týmového ducha na firmě.

Podstatou vytvoření výjimečného puzzle je vybrat fotografii nebo obrázek, který dárek udělá nezapomenutelným, a co je nejdůležitější, stane se darem, o kterém všichni mluví. Výběr správné fotografie je tedy klíčem a může příjemci udělat radost i tím, že se stane jeho oblíbenou volnočasovou aktivitou, a to díky puzzle z jedné fotografie popřípadě koláže, vytvořené z více fotek významných momentů v historii firmy. 

Pro vytvoření nevšedního dárku stačí jen pár kroků:

1. Najděte vhodnou fotografii ve vyšším rozlišení. Rádi vám pomůžeme s jejím výběrem a poradíme se s vámi o její vhodnosti na žádanou velikost puzzle. Jestli je to zábavná fotografie z teambuildingu nebo obrázek vašeho pracovního prostoru, je zcela na vás.

2. Nahrajte fotografii, která vytvoří stylový i sentimentální dárek. Vyberete si z různých velikostí, od 24 dílků po více než 1 000 dílků, takže bude spokojen úplný puzzle amatér  i ten nejprofesionálnější puzzle nadšenec.


Ostatně, puzzle dílky jsou symbolem jednoty. Takže majíc tento fakt na paměti,není personalizované puzzle tím ideálním řešením?

Vytvoření takového jedinečného dárku určitě zanechá trvalou spomínku pro vaše obchodní partnery, zaměstnance nebo klienty a kromě toho, kvalita Venus Puzzle je na špičkové úrovni.

Vytvořte netradiční dárek zde - personalizované foto puzzle.